Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، صندوق ETF یا Exchange-traded fund نوعی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری است که از دارایی‌های متنوع تشکیل شده و واحدهای آن در طول روز همانند سهام در بازار معامله می‌شود و ساختاری شبیه صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک دارند، اما با این امتیاز که برخلاف صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک که تنها در پایان روز و پس از محاسبه NAV (ارزش خالص دارایی) قابل خریدوفروش هستند، سرمایه‌گذاران می‌توانند یک یا چند واحد از ETF را در طول ساعات و روزهایی که بازار معاملات سهام باز است، معامله کنند و از مزیت نقدشوندگی سریع‌تر آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر خریدار با خرید واحدهای ETF، پول خود را در صندوقی سرمایه‌گذاری می‌کند که با استفاده از یک تیم مدیریت حرفه‌ای سعی می‌کند تا با تشکیل پرتفویی از سهام و انواع اوراق بهادار، سود کسب کند. همچنین مزیت معافیت مالیاتی بالقوه سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها و به‌نوعی کم‌هزینه‌تر بودن از دیگر ویژگی‌های این مدل سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه است.

بنا بر فراخوان منتشرشده از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی، این وزارتخانه به‌نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران قصد دارد باقی‌مانده سهام خود در بانک‌های ملت، تجارت و صادرات ایران و بیمه‌‌های البرز و اتکایی امین را مطابق قانون بودجه امسال واگذار کند که این امر از طریق پذیره‌نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) «واسطه‌گری مالی یکم» انجام خواهد شد و فرصت بی‌نظیری برای ورود آحاد جامعه به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های معتبری است که دولت با هدف مردمی‌کردن اقتصاد و امکان دسترسی آحاد مردم کشور به بازار سرمایه و انتفاع از رشد این بازار، قصد ایجاد آن را دارد.

ویژگی بارز این واگذاری، بهره‌مندی کلیه ایرانیان از تخفیف 20درصدی است؛ سقف سرمایه‌گذاری هر شخص حقیقی (هر کد ملی)، بیست میلیون ریال (دو میلیون تومان) تعیین شده است و پذیره‌‌نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان‌‌پذیر است؛ یعنی محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.

شروع این پذیره‌‌نویسی از تاریخ 14 اردیبهشت‌ماه و پایان آن 31 اردیبهشت همین ماه خواهد بود که برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) از طریق کارگزاری‌‌های بورس و سامانه‌‌های آن‌لاین معاملاتی و درگاه‌‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌‌های منتخب و برای اشخاص فاقد کد بورسی، از طریق درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌های منتخب قابل انجام است.

به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، هموطنان عزیز می‌توانند جز در موارد ضروری از مراجعه حضوری به شعب بانک‌ها و کارگزاری‌ها جدا پرهیز کنند و پذیره‌نویسی را از طریق مراجعه غیرحضوری به کارگزاری‌ها و سامانه‌های آن‌لاین معاملاتی و درگاه‌های غیرحضوری بانک‌ها انجام دهند که ساده‌ترین آن‌ها استفاده از اپلیکیشن سکه ،سایت بانک ،اینترنت بانک ،همراه بانک ،همراه پلاس بانک ملت است.

بر این اساس و نظر به استقبال مردم از سرمایه‌گذاری در بازار سهام، تمامی افراد بدون محدودیت سنی و حتی بدون داشتن کد بورسی، تنها با داشتن اطلاعات شناسنامه‌ای و شماره شبا، می‌توانند از طریق اپلیکیشن سکه از تاریخ ۱۴ تا 30 اردیبهشت نسبت به خرید سهام تا سقف ۲۰میلیون ریال اقدام کنند.

همان‌طور که گفته شد، داشتن کد بورسی برای پذیره‌نویسی الزامی نیست، اما متقاضیان برای انجام معامله این واحدها که از 2 ماه به بعد از تخصیص امکان‌‌پذیر است، می‌‌توانند به‌تدریج طی ماه‌های آینده و در فرصت مناسب نسبت به ثبت‌نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی مطابق رویه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه اقدام کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک ملت بانک صندوق به پرداخت ملت صندوق سرمایه گذاری قابل معامله سهام شرکت های دولتی سرمایه گذاری سرمایه گذاری کد بورسی صندوق ها بانک ملت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2031.5 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

    بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.
بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. 
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صف خرید استقلال و پرسپولیس در چهارده روز متوالی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر