Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: مریم جلالی مدیر پردیس سینمایی ملت ‌درباره آماده سازی پردیس سینمایی ملت به عنوان سینمای رسانه ها در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: این روزها مشغول انجام آخرین مراحل آماده سازی این سینما برای نمایش هرچه بهتر آثار سینمایی هستیم اما باید بپذیریم این سینما بهترین کیفیت صدا و تصویر را دارد به طوری که در ابتدای دی ماه وقتی اصغر فرهادی برای یک اکران خصوصی به این پردیس آمده بود از کیفیت صوت و تصویر این سینما شگفت زده شده بود اما تمام تلاش ما برای نمایش هرچه بهتر آثار حاضر در این رویداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اینکه سال گذشته مشکلاتی همچون پارکینگ و اینترنت در پردیس ملت وجود داشت، عنوان کرد: امسال هم قطعا مشکل پارکینگ وجود دارد چرا که مشکل از شلوغی و ترافیک تهران است نه پردیس ملت ضمن اینکه ما نمی توانیم پارکینگ خلق کنیم مگر دوستان وقتی به امامزاده صالح می روند مشکل پارکینگ ندارند؟ بنابراین این موضوع نشان می‌دهد این مشکل در تهران فراگیر است.

جلالی درباره مشکل اینترنت این سینما هم اظهار کرد: ما سال گذشته مشکل اینترنت نداشتیم بلکه این مشکل مربوط به آنتن دهی موبایل خبرنگاران بود بنابراین سرعت اینترنت های ما پایین نبود اصلا باید بگویم ما برای هر خبرنگار ۲ و نیم گیگ اینترنت در نظر گرفته بودیم ولی با توجه به اینکه آنتن دهی گوشی خبرنگاران در طبقه های زیرین ضعیف بود آنها نمی توانستند به اینترنت دسترسی پیدا کنند ضمن اینکه دارندگان سیم کارت یکی از اپراتورها دچار مشکل در این زمینه بودند و بقیه مشکلی نداشتند. با این حال تلاش می کنیم این موضوع حل شود.

مدیر پردیس ملت در پایان درباره توافقات مالی این سینما با برگزارکنندگان جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: این طبیعی است که پردیس ملت برای برگزاری این جشنواره پول دریافت کند به هر حال تمام سالن های این پردیس به مدت ۱۰ روز در اختیار این رویداد قرار می گیرد در حالی که اگر ما روال طبیعی خودمان را پیش می گرفتیم و اقدام به بلیت فروشی می کردیم می توانستیم به درآمد برسیم. مگر پردیس سینمایی آزادی بلیت فروشی نمی کند و از این طریق به درآمد نمی رسد؟ بنابراین این یک روند طبیعی و منطقی است که ما برای برگزاری جشنواره پول دریافت کنیم با این حال باز هم تاکید می کنم که تلاش ما برای ارایه یک کیفیت مطلوب و برگزاری هرچه بهتر جشنواره است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، جعفر مهدی‌زاده در خصوص برنامه‌های تأمین مالی در سال جاری گفت: با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط مانند وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و… یک سری «اولویت‌های تسهیلات‌دهی» و «بسته‌های تأمین مالی» پیش بینی شده است که هم اکنون در دولت در حال بررسی است و به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه این اولویت بندی می‌تواند نقشه راه شبکه بانکی برای سال جاری باشد، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته بحث «تسهیلات زیرخط بانک‌ها» هم پیگیری شده است و اوراق گام، اعتبار اسنادی داخلی ریالی و… مولفه‌هایی بودند که به نوعی جبران‌کننده محدودیت‌هایی هستند که در بالای ترازنامه بانک‌ها داشتیم و تأمین مالی واحدهای تولیدی را تسهیل می‌کنند.

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه همواره این دغدغه برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان وجود داشته که کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها و کنترل اعتبارات بانکی، گاهی اوقات می‌تواند آثار منفی بر رشد داشته باشد، گفت: تلاش بانک مرکزی بر این است که در سال جاری کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها بهبود یابد.

وی افزود: کنترل نقدینگی یکی از متغیرها و سیاست‌های مهم در کنترل فشارهای تورمی است که در قوانین بالادستی مانند برنامه‌های توسعه، اهدافی برای رشد پایین نقدینگی پیش بینی شده است. برهمین اساس مسئله کنترل نقدینگی همواره در دستور کار بانک مرکزی بوده است و این شاخص متغیر مهمی در ارزیابی عملکرد بانک مرکزی در طول سال گذشته به شمار می‌آید.

مهدی زاده گفت: رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص‌های پولی اثرگذار بر تورم انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

وی در ادامه اظهار کرد: اقتصاد کشور در سال‌های قبل از سال ۱۴۰۰ رشدهای نقدینگی بالایی را به دلیل ناترازی های مختلف در حوزه‌های گوناگون، تجربه کرد. به عنوان مثال در سال ۱۳۹۹ رشد نقدینگی ۴۰.۶ درصد بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۳۹ درصد رسید و به دنبال تجدید نظر بانک مرکزی در رویه‌های جاری برای کنترل رشد نقدینگی؛ رویه‌ای با عنوان «کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها» در دستور کار خود قرار داد.

مهدی‌زاده با بیان اینکه این رویه در سال ۱۴۰۰ هم پیگیری شده بود، تصریح کرد: با توجه به ضرورت اصلاح برخی کاستی‌ها، فرایند اجرای این سیاست در سال ۱۴۰۰ با کندی مواجه بود و عملاً از سال ۱۴۰۱ این امر با جدیت بیشتری در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی، هدف رشد نقدینگی به میزان ۳۰ درصد را لحاظ کرده بود و با مجموعه اقدام‌هایی که در جهت این هدفگذاری صورت گرفت، رشد نقدینگی به ۳۱.۱ درصد رسید که تقریباً حاکی از عملکرد مناسب و توفیق نسبی بانک مرکزی در زمینه کنترل رشد نقدینگی است.

مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: این رویکرد در سال ۱۴۰۲ با شدت و تاکید بیشتری پیگیری شد. در این سال هدفگذاری برای رشد نقدینگی ۲۵ درصد بود که این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۴.۳ درصد رسید که از عدد تعیین شده نیز کمتر بود. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود. در این شرایط می‌توان امیدوار بود که در سال جاری و همچنین در سال‌های آینده با «کنترل رشد نقدینگی» فشار تورم مهار و نرخ تورم کاهش پیدا کند.

مهدی زاده در ادامه اظهار کرد: نرخ رشد پایه پولی نیز در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تأثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

کد خبر 6100425 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری نخستین کنفرانس ملی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء»
  • رفع مشکل پنجاه‌ساله اهالی قشم
  • بالا بودن کیفیت آب یزد نسبت به پارسال
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا/ دهقانی فیروزآبادی: حضور ۴۰۰ شرکت دانش‌بیان همراه در Inotex امسال
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم