Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: داروغه زاده گفت: اهالی رسانه همواره به جمعیت غیررسانه‌ای حاضر در برج میلاد اعتراض داشتند، از طرف دیگر ما مهمانانی داریم که‌ باید میزبانی شوند، به همین دلیل مهمانان و مدیران در سینمایی مجزا جای داده شدند.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، ابراهیم داروغه زاده، دبیر جشنواره فیلم فجر در نشست خبری این رویداد در پاسخ به سوالی درباره عدم انتخاب فیلم‌های حاشیه‌دار گفت: اصلا اینگونه نبوده که فیلم‌های حاشیه دار در انتخاب کنار گذاشته شوند، اتفاقا بخاطر احترام به صاحبان آثار ما اسامی آنها را اعلام نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی ۶۷ اثر بازبینی شدند و هیات انتخاب هم تا پایان کار در مورد آنها بحث داشتند و من نیز به عنوان دبیر دوست داشتم فیلم‌هایی که‌ بنظر حاشیه‌دار هستند، حضور داشته باشند. به همین منظور فرصت به برخی از فیلم‌ها دادیم و حتی تا شب آخر هم فیلم دیدیم.

 

وی خاطرنشان کرد: تمامی فیلم‌ها کاملا از نظر پخش و اکران بدون مشکل هستند و هیچ مشکلی برای اکران از نظر ارشاد نخواهند داشت.

 

دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه قرار بود‌ نسخه کامل فیلم‌ها ارائه شود، اما شاهد بودیم که‌ بعد از اعلام هیات انتخاب، ارسال نسخه نهایی فیلم‌ها همچنان صورت می‌گرفت؟ گفت: تمامی آثار همانطور که‌ پیش‌بینی می‌شد نسخه نهایی‌شان به دست ما رسیده است.


وی در مورد قرعه‌کشی و فروش عمومی کارت افتتاحیه توضیح داد: لازم است تاکید کنم سهمیه کارت‌های رسانه ها برای افتتاحیه کم نشده است. همیشه وقتی در برج میلاد مراسمی برگزار می‌شود تعداد مهمانان، مدیران و هنرمندان زیاد است. از سهمیه مهمانان بخشی از کارت ها را به خانه سینما و سینماگران می‌دهیم و سهم کمتری را  برای اینکه به مخاطب تلویزیونی احترام بگذاریم اختصاص به فروش داده‌ایم و یکصد کارت برای فروش و قرعه‌کشی گذاشتیم. اهمیت جشنواره در بین مردم به دلیل عملکرد شماست و ما نیز سعی کردیم به مخاطب مردمی احترام بگذاریم. 

 

 داروغه زاده در پاسخ به سوالی که‌ درباره حذف مراسم افتتاحیه و اختتامیه بود، بیان کرد: مراسم افتتاحیه در همه جای دنیا با نمایش یک فیلم آغاز می‌شود و من نیز قصد داشتم این شیوه را اجرا کنم اما به دو نکته توجه نکردیم اول اینکه در جشنواره فجر به جز این دو مراسم، جشن دیگری نداریم که بتوانیم مراسم بزرگداشت و نکوداشت هایشان را برگزار کنیم و دوم اینکه آغاز جشنواره همزمان با جشن انقلاب است و این دو موضوع در نظر گرفته نشده بود.

 

در ادامه یکی از خبرنگاران به اعتراض و انتشار بیانیه جمعی از اهالی رسانه خطاب به وزیر ارشاد برای انتقال سینماگران به پردیس ملت و وضعیت بد اینترنت وعدم آنتن دهی مناسب در این سینما اشاره کرد. مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر نیز در این رابطه خاطرنشان کرد: همین الان در تلاش هستیم که‌ اینترنت مناسبی را برای اهالی مطبوعات داشته باشیم و قول می‌دهم از روز اول جشنواره اینترنت درست خواهد شد.

 

دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به پرسش خبرنگاری که پرسید چه کسانی می‌خواستند از اهالی رسانه جدا باشند؟ گفت: قبل از اینکه برج میلاد وجود داشته باشد، جشنواره برگزار می‌شد الان نیز قصد ما محدود کردن اهالی رسانه نیست و در همه جای دنیا، اهالی رسانه با سینماگرانی که فیلم دارند به صحبت و مصاحبه می‌پردازند که‌ ما هم خواستیم به این شیوه عمل کنیم.اهالی رسانه همیشه به جمعیت غیررسانه‌ای و بی‌ربط حاضر در برج میلاد اعتراض داشتند و از طرف دیگر ما نیز مهمانانی داریم که‌ باید آنها را میزبانی کنیم، به همین دلیل ترجیح دادیم سینماگرانی که‌ در جشنواره فیلم ندارند و مهمانان و مدیران در سینمایی مجزا جای داده شدند.

 

به گزارش شبستان، در پایان این نشست، از پوستر بزرگداشت و نکوداشت و بخش اراده ملی رونمایی به عمل آمد.

پایان پیام/294

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری نخستین کنفرانس ملی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء»
  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • توزیع کارت تردد خبرنگاران برای پوشش خبری انتخابات استان تهران
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • واگذاری مسکن به ۱۱۷ نفر از فعالان واجد شرایط هنر و رسانه استان قزوین
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان